Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ki osztott lapot Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai és Ba
  2013-03-24 18:55:32, vasárnap
 
  Cigánygyűlölők, holokauszttagadók, idegengyűlölők, homofóbok, antiszemiták...

Kíbic huss!

Ki osztott lapot Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai és Bar Ilan Mor izraeli nagykövetnek? Senki! Hát akkor? Tényleg haza kell őket küldeni, mert "persona non grata" lesz az a diplomata, aki a fogadó ország belügyeibe avatkozik, főleg olyan pimasz módon ahogy ők tették. Ami a főcímet illeti, senki se higyje, hogy az ránk magyarokra vonatkozik. Ez csak egy idézet-töredék. Maga az idézet a következő. "A legnagyobb liberális brit napilap, az Independent egyik januári számának főcíme így hangzott: Cigánygyűlölők, holokauszttagadók, idegengyűlölők, homofóbok, antiszemiták - 'ez az EU új politikai ereje'. A brit lap szerint bár a szélsőjobboldal 'nem tud koherens páneurópai mozgalom má válni, olyan vírussá azonban igen, amely szétterjed az általa gyűlölt demokratikus intézmény rendszerben". Miről is van szó? Hát csak arról, hogy az Európa Tanácsban egy új frakció alakult [újjá a régi helyett], amelyre a fenti jelzőket aggatják. Aztán "... a frakció létrejöttéhez a végső lökést Bulgária és Románia csatlakozása adta meg. A január elsejei bővítés következtében ugyanis ... meglett a szélsőjobb frakció megalakításhoz szükséges létszám, a minimum 20 fő, akik az EU tagállamoknak legalább az ötödét képviselik (ez jelenleg 6 országot jelent). Az új alakulatnak 7 francia, 5 román, 3 belga, 2 olasz,1 bolgár, 1 brit, illetve 1 osztrák tagja van. [A csoporthoz tartozik egyébként Jean-Marie Le Pen, a nacionalista Francia Nemzeti Front jól ismert tagja és Alessandra Mussolini, az egykori fasiszta diktátor unokája is.] Honi szarházi balliberálisaink nem győzik hangoz tatni, a Szaniszló ügy kapcsán is ez a helyzet, hogy bezzeg Nyugateurópában... ott aztán helyreteszik a szélsőségese ket, meg kirekesztik, megazisten...

[Nem tudom, feltünt e önöknek, hogy a rikács-madonna [Morvai Krisztina] véletlenül se' lépett be ebbe a szélsőséges bandába... Ők csak itthon "szélsőségesek". Kint a jobbikosok csak euro-szkeptikusok, dehát az igazi "szélsőségesek" is azok egytől - egyig! Érti ezt valaki? Igen, kezdjük érteni...]

Na és Dojcs' Tomika, ez az ember - karikatura, vajon miért itthon szarja tele a facebookját és miért nem az EU parlament űléstermében mennydörög a szélsőségesek ellen. Pedig ő igazán megtehetné, hisz nem látni Európában még egy olyan fazont, aki annyira hasonlítana egyszerre cigányra, zsidóra, négerre, mint ő. [Mintha benne lötyögne legsürűbben a Konrád György által emlegetett "zsidó génkoktél" ... Szivesen elidőznék kissé ennél a témánál, ill. figuránál, de nem erről akarna szólni a cikk.]

Szóval azt nem értem, hogy a Bulgáriában, Romániában, Belgiumban, Olaszországban, Angliában, Franciaországban és Ausztriában akkreditált amerikai és izraeli nagykövetek miért nem tépik a szájukat Elenihez és Morhoz hasonlóan? Miért épp a boldogtalan Szaniszlótól hangos a világsajtó?

Nagyon nem tetszik nekem az sem, hogy a legvadabb hajszát épp egy olyan magyar ellen folytatják, aki a szó, a toll embere, mint a haló porában is üldözött Nyírő József, vagy Wass Albert. De eszembe jut más is. Kolozsváry Borcsa Mihályt kivégezték. Hóman Bálintot és Bosnyák Zoltánt pedig a börtönben megsemmisítették a "felszabadulás" után. A náci háborús bűnösök közül pedig épp Julius Streicherrel bántak a legkegyetlebebbül, holott csak egy szatirikus lapot szerkesztett. Róla írtam a "Streicher affér" c. cikkemet.

Szóval a zsidó - amerikai "preciziós csapások" célpontjai ma még a szó, az írás emberei. Ez érthető is, hisz valódi fegyveres ellenállás híján, ők a legveszélyesebb terroristák. A gyilkos drónok szerepét pedig nagykövetek, egyházfők, rabbik, és politikusok (jobb és baloldaliak egyaránt) játsszák - egyelőre.

Az ilyen preciziós csapásoknak sokféle jellemzőjük van. Mindet felsorolni lehetetlen, de van egy közös nevezőjük: az áldozat bűnösségét csupán vélelmezik, kinyilatkoztatják, de nem bizonyítják. Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamenti felszólalásából ki lehetett ragadni néhány mondatot [a kettős állampolgár országgyülési képviselők nyilvántartásba vétele tárgyában] Szaniszló esetében azonban azt a fáradtságot sem veszik maguknak, hogy szó szerinti pontossággal idézzék néhány olyan kijelentését, amelyből rasszista, antiszemita, stb. beállítottságára alappal következtetni lehetne.

Szaniszló nagy elődje Chrudinák Alajos soha nem tett "kijelentéseket". Ő csupán dokumentált. Kísérteties pontossággal emlékszem egy filmjére, amelyen izraeli katonák egy elfogott kődobáló kisfiúnak nehéz sziklakövekkel eltörik a felkarcsontjait. Naná hogy kinyírták - Chrudinákot.

A két nagykövet megtámadott és terrorizálni próbál bennünket. No' nem mindenkit, csak kb. kilencmillió embert.

Úgy gondolom reagálni illene a történtekre... De nem internetes honlapokon, levelező listákon, ill. facebook oldalakon, hanem a budapesti utcákon - tereken; mondjuk az amerikai és izraeli követség környékén. Persze semmi szükség zászlókra, transzparensekre, dudákra, stb. Arctalan (!) tömegre (!) van szükség, amely csöndben vonul, közben meg - megáll és vigyázó szemeit megpihenteti kissé az említett nagykövetek erőddé alakított búvóhelyein.

Hadd magyarázzam meg, miért beszélek "arctalan tömegről". A zsarnoknak csak az arctalan tömeg képes ellenállni. Ezt a tételt számtalan történelmi példával lehetne igazolni, de én itt és most megelégszem egy Táncsicstól vett idézettel (aki most nyilván forog a sírjában, hogy annyiszor szájukra veszik a nevét...). "...Mindig és mindenütt maguk a polgárok, és pedig a vagyontalan munkások oltalmazták a szabadságot, vagy szerezték vissza, ha az már elveszett vala..." Nekünk ismét ki kell szabaditanunk a börtönből Táncsics Mihály - szellemét.

A dölyfösen parancsolgató nagyköveteknek, saját zsidó "honfitársainknak" és ezek "magyar" csaho sainak, érteniük - érezniük kell, hogy nem félünk tőlük (ez a demokrácia, szerintük is). Kiállunk magyar fajtestvéreink mellett, és készek vagyunk a szemet szemért - fogat fogért elvet alkalmazni, amint a bibliájukban írva vagyon, ha erre kényszerítenek. Látniuk kell, hogy sok nép, egyre több nép, lépett ill. lép kényszerüségből harci ösvényre ellenük. Rajtuk múlik, mit tesz a magyar, ha elege lett.

Elég volt belőletek!

Már csak az a kérdés, képes e arctalan tömeggé válni a milliónyi "zárványban" dekkoló magyar? Mik ezek a zárvá nyok? Az egzisztencia csalóka biztonsága, a szűkölködés verme, a gyáva közömbösség, az önzés, vallási - politikai beállítottságok, a szimpla hülyeség, a csiríz a televizió, ill. a számítógép előtt, amelyre ráragad a magyar mint a lépre az a füttyös rigó, stb. stb.

Dehát mire lenne jellemzőbb a jóra való restség, mint épp az istenadta népre? Madách, aki igazán értette a népet, ezt így fejezi ki a Tragédia VII - konstantinnápolyi színében Ádám, mint Tankréd lovag, szájába adva a szót.

Imé, látjátok, ez átkos gyümölcse,
Ha aljas tervvel annyi martalóc
Kezében a szent zászlót lengeti,
S gyáván hizelgve a népszenvedélynek,
Hivatlanúl tolakszik fel vezérül. -
Lovag barátim! Míg a szennytelen
Becsűlet, Isten szent dicsérete,
A nő védelme és a hősiség
Lesz kardjainkon, mink vagyunk hivatva
E ronda démont féken tartani
S vezetni, hogy vágyának ellenére
Nagyot s nemest müveljen szüntelen. -

Nem akarnám, hogy bárkik is találva érezzék magukat a strófa, avagy annak aláhúzott sora miatt. De megint azt látjuk, hogy többtucat miniszterelnök (ön)jelölt tapossa egymást a kis piszkos politikai küzdőtereken és kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy bárkivel, bármilyen célért összefogjon és tegyen valamit.

Ferencjóska jelmondata volt a "Viribus Unitis", magyarul ,,Egyesült Erőkkel", németül ,,Mit vereinten Kräften". Mi rebellis magyarok nem szivesen használtuk ezt a kifejezést, nálunk inkább a ,,bizalom az ősi erényben" (latinul Virtutis Confi do) jelmondat volt használatban. Dehát hol vannak már az ősi erények? A tavalyi hó sem olvadt el maradéktala nabbul, mint a magyar erény.

De ez csak látszat. Az ősi "pogány" lélek mélyén még mindíg fortyog a láva és időnként a felszínre tör, immár ezer éve, mindíg váratlanul, előre kiszámíthatatlanul. Lehet hogy botorúl, de ebben reménykedem most is.

Nos honfitársaim - kezdjétek kovácsolni az élőláncot és ha abból már csak egy szem hiányzik, szóljatok. Ott termek és elfoglalom a helyem - arctalanul.

Ha nem tudtok szakítani a rossz beidegződésekkel végetek. Legyen nektek könnyű a föld, amely már nem hazátok, hanem a zsidó betelepülők földje lesz.

2013.03.22

Sz. Gy.

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Orszag_imazs/Kibickuss.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: beállítottságára, balliberálisaink, beidegződésekkel, transzparensekre, népszenvedélynek, megsemmisítették, honfitársainknak, franciaországban, felkarcsontjait, nyugateurópában, beállítottságok, kényszerüségből, nyilvántartásba, szélsőjobboldal, legveszélyesebb, felszólalásából, olaszországban, nagyköveteknek, fajtestvéreink, sziklakövekkel, idegengyűlölők, cigánygyűlölők, kényszerítenek, megalakításhoz, miniszterelnök, kijelentéseket, szélsőségesek, tagállamoknak, következtében, parancsolgató, létrejöttéhez, felszabadulás, következtetni, szabaditanunk, országgyülési, demokratikus, fogadó ország, főcímet illeti, ránk magyarokra, legnagyobb liberális, általa gyűlölt, régi helyett, fenti jelzőket, frakció létrejöttéhez, végső lökést, január elsejei, szélsőjobb frakció, ötödét képviselik, csoporthoz tartozik, nacionalista Francia, egykori fasiszta, szélsőséges bandába, Eleni Tsakopoulos Kounalakis, Ilan Mor, Európa Tanácsban, Jean-Marie Le Pen, Francia Nemzeti Front, Alessandra Mussolini, Morvai Krisztina, Konrád György, Nyírő József, Wass Albert, Kolozsváry Borcsa Mihályt, Hóman Bálintot, Bosnyák Zoltánt, Julius Streicherrel, Gyöngyösi Márton, Chrudinák Alajos, Táncsics Mihály, Tragédia VII, Viribus Unitis, Egyesült Erőkkel”, Virtutis Confi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  Bounty krémes  Minden harmadik...  Sose bánj semmit  A televizió nem a kultúrát kép...  Lóhere  Alázat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete-erdő desszert  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Sose bánj semmit  Kellemes délutánt kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png virág  Paul David Tripp Április 20  Idő  Adakozás  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Soha ne kedvezz...  Png ház  Neked tudnod kell  Neked tudnod kell  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Esti kép  Tanuld meg ezt a versemet  Png nő  Julian Brass gondolata  Albert Einsteinről  Lóhere  A másik dolog,  Varga János Veniam - Fontos sz...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Byron - Ahogy itt jár -...  Radikális szeretet  Png csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Garai Gábor - Takarítás  Png nő  Alázat  Nem méltó hozzád  Bertolt Brecht -től idézet  A boldog családok mind hasonló...  Julian Brass gondolata  Fekete István - Akác  Png telefon  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Bounty krémes  Adakozás  Png ház  Akarat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 19  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Jó reggelt, jó napot mindenkin... 
Bejegyzés Címkék
fogadó ország, főcímet illeti, ránk magyarokra, legnagyobb liberális, általa gyűlölt, régi helyett, fenti jelzőket, frakció létrejöttéhez, végső lökést, január elsejei, szélsőjobb frakció, ötödét képviselik, csoporthoz tartozik, nacionalista Francia, egykori fasiszta, szélsőséges bandába, jobbikosok csak, szélsőségesek ellen, olyan fazont, szájukat Elenihez, boldogtalan Szaniszlótól, legvadabb hajszát, olyan magyar, toll embere, haló porában, börtönben megsemmisítették, náci háborús, szatirikus lapot, írás emberei, legveszélyesebb terroristák, gyilkos drónok, ilyen preciziós, közös nevezőjük, áldozat bűnösségét, kettős állampolgár, elfogott kődobáló, budapesti utcákon, említett nagykövetek, zsarnoknak csak, arctalan tömeg, tételt számtalan, vagyontalan munkások, börtönből Táncsics, dölyfösen parancsolgató, szemet szemért, bibliájukban írva, zárvá nyok, egzisztencia csalóka, szűkölködés verme, gyáva közömbösség, szimpla hülyeség, számítógép előtt, magyar mint, jóra való, istenadta népre, szent zászlót, magyar erény, szem hiányzik, rossz beidegződésekkel, zsidó betelepülők, beállítottságára, balliberálisaink, beidegződésekkel, transzparensekre, népszenvedélynek, megsemmisítették, honfitársainknak, franciaországban, felkarcsontjait, nyugateurópában, beállítottságok, kényszerüségből, nyilvántartásba, szélsőjobboldal, legveszélyesebb, felszólalásából, olaszországban, nagyköveteknek, fajtestvéreink, sziklakövekkel, idegengyűlölők, cigánygyűlölők, kényszerítenek, megalakításhoz, miniszterelnök, kijelentéseket, szélsőségesek, tagállamoknak, következtében, parancsolgató, létrejöttéhez, felszabadulás, következtetni, szabaditanunk, országgyülési, demokratikus, űléstermében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.